Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Tamcent Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Myyntipäällikön jäädessä eläkkeelle etsimme asiakkaallemme TamCent Oy:lle seuraajaa myyntipäällikön tehtävään. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Haemme kokenutta ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää myyjää, joka ottaa kokonaisvastuun TamCentin myynnistä. Sinulla on vahvaa näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä ja nautit siitä, että omalla työpanoksellasi voit vaikuttaa tulokseen ja ansioihisi. Olet päivittäin yhteydessä urakoitsijoiden kanssa, teet tarjoukset ja hoidat ne loppuun asti.

Olet avoin, aktiivinen, yhteistyökykyinen ja vuorovaikutteinen henkilö, jonka on helppo luoda kontakteja ja ylläpitää asiakassuhteita. Joustavuus ja hyvä paineensietokyky auttavat menestymään työssä. Tekninen tuntemus ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

TamCent tarjoaa sinulle pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä. Hyvän perehdytyksen, teknisen tuen ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi pääset mukavan ja rennon työyhteisön jäseneksi.

Tietoa yrityksestä

TamCent Oy on vakavarainen yhtiö, jolla on Suomessa selkeä markkinajohtajuus ovipuhelinjärjestelmien toimittajana. TamCent on Comelit ovipuhelimien maahantuoja jo vuodesta 1988 lähtien.
Työnantaja: Tamcent Oy / co Eilakaisla Sijainti: Tampere Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/myyntipaallikko-tampere-7936/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tamcent Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa