Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen aktiivistaMYYNTIEDUSTAJAA Kuopiossa 1.1.2017 avattavaan toimipisteeseemmeTehtävässä vastaat myyntityöstä kuluttaja- ja yritysasiakkaille Kuopion myyntialueella. Työssäsi tarjoat jo olemassa oleville sekä uusille asiakkaille muuttoja ja muuttamiseen läheisesti liittyviä palveluratkaisuja. Liikut työssäsi aktiivisesti kentällä ja tapaat asiakkaita. Vastaat itsenäisesti tarjousten tekemisestä ja muuttojen resursoinnista asiakkaillesi. Tehtävässä menestyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Juankoski muut myymälätehtävät Kuopio muut myymälätehtävät Lapinlahti muut myymälätehtävät Leppävirta muut myymälätehtävät Maaninka muut myymälätehtävät Rautavaara muut myymälätehtävät Siilinjärvi muut myymälätehtävät Suonenjoki muut myymälätehtävät Tervo muut myymälätehtävät Tuusniemi myyjät ja kassahenkilöt Juankoski myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Lapinlahti myyjät ja kassahenkilöt Leppävirta myyjät ja kassahenkilöt Maaninka myyjät ja kassahenkilöt Rautavaara myyjät ja kassahenkilöt Siilinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Suonenjoki myyjät ja kassahenkilöt Tervo myyjät ja kassahenkilöt Tuusniemi myyntialan tehtävät Juankoski myyntialan tehtävät Kuopio myyntialan tehtävät Lapinlahti myyntialan tehtävät Leppävirta myyntialan tehtävät Maaninka myyntialan tehtävät Rautavaara myyntialan tehtävät Siilinjärvi myyntialan tehtävät Suonenjoki myyntialan tehtävät Tervo myyntialan tehtävät Tuusniemi muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Niemi Palvelut Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus