Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Banner ProMart Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Asiakkaamme ProMartin toiminnan kasvaessa haemme myyntiedustajaa hoitamaan rakennusalan asiakkuuksia. Tehtävässä voi aloittaa nopeastikin ja kyseessä on suorarekrytointi asiakasyritykseen.

Myyntiedustajana hoidat jo olemassa olevia asiakkaitamme ja hankit aktiivisesti uusia. Myyt ProMart palvelukonseptia ja toteutat palvelumalleja asiakkaiden kanssa. Työ sisältää asiakaspalvelua, säännöllisiä asiakaskäyntejä ja liikkumista Helsingin ja lähikuntien talousalueella. Olet asiakkaiden luona ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

Koulutus- ja työkokemustaustasi on rakennusalalta tai teknisestä myynnistä. Tärkeää on aito kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Saat kattavan koulutuksen ja tuen asiakashankintaan sekä palvelumyyntiin, mutta toimit jatkossa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa sekä innostunutta työskentelyotetta tehtävän tarjoamissa haasteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Tietoa yrityksestä

ProMart on yksityisessä omistuksessa oleva tekninen tukkuliike. Palvelemme yritysasiakkaita rakentamisen, teollisuuden ja korjaamojen aloille. Toimitamme tunnettuja merkkituotteita yli 100.000 nimikkeen valikoimasta. Palvelemme siellä, missä asiakas on.

Kasvumme on kestävää ja kannattavaa. Syyskuussa päättyvän tilikauden liikevaihtomme on yli 10 milj € ja työllistämme noin 35 henkilöä. Meille on tärkeää korkea asiakastyytyväisyys, johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla ja toimialan parhailla tuotteilla.

Työntekijämme ovat aktiivisia myynnin toteuttajia ja asiakaspalvelun osaajia. Jokainen toimii itsenäisesti omalla vastuualueellaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan yrityksen kasvaessa.
Työnantaja: ProMart Oy / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/myyntiedustaja-helsinki-7929/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut ProMart Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa