Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Mobylife Helsinki Oy:lle asiakaspalveluhenkilöä työskentelemään asiakaspalvelun ja myymälätyötehtävien pariin. Työsuhde on aluksi kahdeksan kuukauden määräaikainen työsuhde, mutta työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on todennäköinen.Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään Helsingin huoltomyymälöissä ja asiakaspalvelussa. Kyseessä on vuokratoimeksianto, eli valittava henkilö tulee työllistymään Mobylife Helsinki Oy:lle Eilakaislan kautta. Haemme tehtävään hyvällä asenteella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki muut myymälätehtävät Sipoo muut myymälätehtävät Vantaa muut myymälätehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälätyöntekijä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus