Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Haemme asiakasyrityksellemme Mobylife Helsinki Oy:lle asiakaspalveluhenkilöä työskentelemään asiakaspalvelun ja myymälätyötehtävien pariin. Työsuhde on aluksi kahdeksan kuukauden määräaikainen työsuhde, mutta työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on todennäköinen.

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään Helsingin huoltomyymälöissä ja asiakaspalvelussa. Kyseessä on vuokratoimeksianto, eli valittava henkilö tulee työllistymään Mobylife Helsinki Oy:lle Eilakaislan kautta.

Haemme tehtävään hyvällä asenteella sekä myynti- ja asiakaspalvelutaidoilla varustettua henkilöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kommunikointitaitoa, sosiaalisuutta ja tärkeimpänä asiana kiinnostusta asiakkaisiin ja mobiililaitteisiin.

Asiakaspalveluhenkilön monipuolisiin työtehtäviin kuuluu:
  • Asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja myymälässä
  • Myyntityö (matkapuhelimet, tabletit ja iPad- liittymät, tarvikkeet, palvelumyynti)
  • Asiakkaiden neuvonta ja koulutus
  • Myymälän rutiinien hoito
  • Laitteiden testaus, vikadiagnostiikka ja asennukset

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Aikaisempi kokemus palveluiden ja/tai laitteiden myynnistä sekä asiakaspalvelusta on hakijoille etu.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta hakuajan puitteissa, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisääthän profiiliisi ajantasaisen CV:si sekä palkkatoiveen.

Tietoa yrityksestä

Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pätevää huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua.
Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.
Työnantaja: Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/myymalatyontekija-helsinki-7942/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälätyöntekijä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa