Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tätä työpaikkailmoitusta eteenpäin lukiessa sinulle tarjoutuu mahdollisuus työhön mobiililaitealan johtavien brändien parissa jatkuvasti kehittyvällä alalla Mobylifella! Luethan työpaikkailmoituksen huolella ja ajatuksella, jonka jälkeen pyydämme sinua lähettämään hakemuksesi palkkatoiveineen Kaislanetin kautta, ethän unohda liittää profiiliisi CV:tä! Lisää tietoa yrityksestä löydät Mobylifen kotisivuilta sekä tästä tarkempaa tietoa mobiililaitteiden huoltoprosessista Mobylifella .Etsimme asiakkaallemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Mobiililaitehuoltaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus