Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvun myötä asiakasyrityksemme ASP-Yhtiöt Oy vahvistaa organisaatiotaan ja hakee kauttamme palvelukseensa kokenutta laskentakonsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.Laskentakonsulttina vastaat asiakasyritystesi pääkirjanpidosta tilinpäätöksineen ja veroasioineen. Asiakaskuntaasi kuuluu myös isoja, kansainvälisiäkin yrityksiä ja arvostamme kokemusta konsernitasoisesta laskennasta. Toimit asiakkaidesi asiantuntijana tuottamalla monipuolista talousdataa päätöksenteon tueksi ja kommunikoit luontevasti ja oma-aloitteisesti pitäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pälkäne asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi Ylöjärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenkyrö asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kangasala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lempäälä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nokia asiantuntijatehtävät ja konsultointi Orivesi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pirkkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentakonsultti, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 08.11.2016 ja sen on julkaissut ASP-Yhtiöt Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus