Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Banner Atradius Credit Insurance N.V. / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Atradius Credit Insurance N. V. etsii nyt oma-aloitteista ja asiantuntevaa

KORVAUS-/ PERINTÄKÄSITTELIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan. Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti yritysasiakkaiden vahinko- ja korvausasioista hoitaen asiakaspalvelun ja korvausprosessin alusta loppuun, korvauspäätökseen saakka. Tehtävääsi kuuluu myös perintäasioissa asiakkaan avustaminen ja perinnän koordinointi perintäosaston kanssa. Lisäksi osallistut osaamisesi mukaan muihin juokseviin toimisto- ja taloushallinnon tehtäviin.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta korvaus- ja perintäkäsittelystä niin suomen kuin englannin kielillä. Työotteeltasi olet itsenäinen, palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme ystävällistä ja johdonmukaista toimintatapaa vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita yhdessä alansa johtavassa aidosti kansainvälisessä yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä asiantuntevan tiimin tuen. Tehtävä on vakituinen ja toiveissa olisi löytää tehtävään sopiva henkilö mahdollisimman pian.

Haku hoidetaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaisla tiiminvetäjä Minna Kauhanen maanantaina 17.10. klo 14-16 ja perjantaina 21.10 klo 9-10, p. 030 6090 561. Hae paikkaa pikaisesti täydentämällä työnhakijaprofiilisi ja lisäämällä oman CV:si ja palkkatoiveesi 29.10. mennessä.

Tietoa yrityksestä

Atradius kuuluu maailman johtaviin luotto- ja takausvakuutusyhtiöihin. Atradiuksen luottovakuutus on yksinkertainen, kustannustehokas ja joustava tapa vakuuttaa saatavat toimitettavista tuotteista ja palveluista. Luottovakuutus soveltuu monen tyyppisille yrityksille, toimivatpa ne kotimarkkinoilla, harjoittivatpa ulkomaankauppaa tai sekä että. Luottovakuutus on perustavaa laatua oleva taloudellinen suoja ja järkevä investointi, joka voi lisätä yrityksen kannattavuutta ja antaa voimia kasvuun. Lue lisää www.atradius.fi
Työnantaja: Atradius Credit Insurance N.V. / co Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korvaus-/ perintäkäsittelijä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Atradius Credit Insurance N.V. / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa