Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sandvik Mining and Construction Oy hakee Turun tehtaalle kaivoskoneiden kokoonpanoon koneenasentajia vuokratyösuhteeseen.Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta sekä reipasta asennetta työntekoon, ryhmätyötaitoja ja valmiutta vuorotyöhön. Raskaan kaluston ja hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtäviin valitut henkilöt solmivat määräaikaisen työsuhteen Eilakaislan kanssa.Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mynämäki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Naantali koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nousiainen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pöytyä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Raisio koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rusko koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Aura koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaarina koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lieto Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali Asennus, huolto ja puhtaanapito Nousiainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä Asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio Asennus, huolto ja puhtaanapito Rusko Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Aura Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieto koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sandvik Mining & Construction Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa