Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää alkuun vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että pääset aloittamaan työt marraskuussa.Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on jo useamman vuoden työkokemus osakeyhtiön kirjanpidon tehtävistä ja olet tilinpäätöstaitoinen. Koulutukseltasi olet tradenomi tai merkonomi. Toivomme, että osaat käyttää ohjelmia MS Dynamics AX 2012, ExFlow sekä Basware sujuvasti. Sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Siilinjärvi taloushallinto Siilinjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Savon Voima Oyj / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa