Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP Vakuutus Oy hakee Inari - Utsjoki myyntialueelle huippumyyjää.Suhtaudutko intohimoisesti myyntiin ja asiakkaisiin? Haluatko olla oma pomosi? Oletko rohkea heittäytyjä, jolle vaativinkin asiakas on positiivinen haaste ratkaistavaksi? Motivoiko sinua hyvä ansiotaso?Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, niin Sinun kannattaa hakea huippumyyjäksi OP Vakuutukseen. Parhaat hakijat pääsevät koulutukseen ja voivat sen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Utsjoki myyjät ja kassahenkilöt Inari myyjät ja kassahenkilöt Utsjoki myyjät ja kassahenkilöt Inari myyntialan tehtävät Utsjoki myyntialan tehtävät Inari myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Utsjoki Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huippumyyjä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut OP Vakuutus Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Utsjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus