Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner OP Vakuutus Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


OP Vakuutus Oy hakee Inari - Utsjoki myyntialueelle huippumyyjää.

Suhtaudutko intohimoisesti myyntiin ja asiakkaisiin? Haluatko olla oma pomosi? Oletko rohkea heittäytyjä, jolle vaativinkin asiakas on positiivinen haaste ratkaistavaksi? Motivoiko sinua hyvä ansiotaso?

Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, niin Sinun kannattaa hakea huippumyyjäksi OP Vakuutukseen. Parhaat hakijat pääsevät koulutukseen ja voivat sen jälkeen aloittaa työnsä OP Vakuutuksen asiamiehinä. Asiamiehet myyvät OP Vakuutuksen vahinkovakuutuksia yksityistalouksille, maatila-asiakkaille, ammatinharjoittajille ja yrittäjille.

OP-ryhmä tarjoaa asiamiehilleen tehtävän vaatiman koulutuksen, työvälineet, asiakaskontakteja sekä kilpailukykyiset palkkiot. Toimit itsenäisenä yrittäjänä ja voit vaikuttaa työsi sisältöön ja ansiotasoosi omalla työpanoksellasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaisla, henkilöstökonsultti Anu Grekula, puh. 030 6090 649.
  • Katso myös videoesittely tästä .


Tietoa yrityksestä

OP-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa asiakkailleen maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden. OP-ryhmässä työskentelee yli 12000 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. Autamme asiakkaitamme hoitamaan pankki- ja vakuutusasiat helposti samassa paikassa ja tarjoamme heille keskittämisestä rahanarvoisia etuja. Ryhmä on vankasti kotimaisessa omistuksessa ja sillä on yli 4 miljoonaa asiakasta.
Työnantaja: OP Vakuutus Oy / co Eilakaisla Sijainti: Utsjoki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/huippumyyja-inari-utsjoki-7935/ Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Utsjoki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huippumyyjä, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut OP Vakuutus Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Utsjoki , osoitteessa Utsjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa