Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pyrimme nyt vastaamaan asiakkailtamme tuleviin henkilöstötarpeisiin entistä nopeammin ja etsimme hakijakantaamme lisää osaajia erilaisilla henkilöstöalan kokemustaustoilla. Asiakkaamme etsivät kauttamme henkilöstöosaajia mm. organisaation muutostilanteisiin, projekteihin, erilaisiin sijaisuuksiin sekä myös vakituisiin positioihin lähinnä pääkaupunkiseudulle.Jokainen asiakkaaltamme tuleva toimeksianto on meille erilainen ja asiakkaallamme odotukset ehdokkaiden taustoista vaihtelevat. Etsimme nyt HR-osaajia erilaisilla taustoilla. Voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki henkilöstöhallinto ja -kehitys Sipoo henkilöstöhallinto ja -kehitys Vantaa henkilöstöhallinto ja -kehitys Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöasiantuntija /-päällikkö, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus