Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Banner Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Pyrimme nyt vastaamaan asiakkailtamme tuleviin henkilöstötarpeisiin entistä nopeammin ja etsimme hakijakantaamme lisää osaajia erilaisilla henkilöstöalan kokemustaustoilla. Asiakkaamme etsivät kauttamme henkilöstöosaajia mm. organisaation muutostilanteisiin, projekteihin, erilaisiin sijaisuuksiin sekä myös vakituisiin positioihin lähinnä pääkaupunkiseudulle.

Jokainen asiakkaaltamme tuleva toimeksianto on meille erilainen ja asiakkaallamme odotukset ehdokkaiden taustoista vaihtelevat. Etsimme nyt HR-osaajia erilaisilla taustoilla. Voit olla jo vankan kokemuksen omaava vahva tekijä tai jo jonkin verran alalta kokemusta omaava henkilö.

Työkokemustaustasi painotukset voivat olla työsuhdeasioiden ja/tai henkilöstön kehittämisen osa-alueilta, lisäksi arvostamme projektityökokemusta. Olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Tartut rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin.

Tarjoamme oivan mahdollisuuden löytää uusia mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä erilaisissa toimintaympäristöissä. Kuulemme mielellämme omista vahvuuksistasi ja taustastasi, joten jätä avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan ajantasainen CV:si. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli taustaasi sopiva toimeksianto on meillä haussa tai saat kutsun ns. avoimeen haastatteluun.

Tietoa yrityksestä

Eilakaisla on valtakunnallinen ja kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1971. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä.
Työnantaja: Eilakaisla Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/henkilostoasiantuntija-paallikko-paakaupunkiseutu-7937/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstöasiantuntija /-päällikkö, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa