Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Pasram Oy:lle automaatiosuunnittelijaa Jyväskylään. Kyseessä on vakituinen työsuhde, ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.Odotamme hakijalta ennakkoluulotonta asennetta ja innostusta automaatio-/ICT-alan tehtäviin automaatiotekniikan tuntemusta ja soveltuvaa automaatioalan koulutusta ohjelmointikokemusta eri automaatiotuotteilla (esimerkiksi Schneider Electric, Siemens, Omron, ABB, Beckhoff). matkustushalukkuutta Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta, liikkeenohjauksen tuntemusta sekä oma-aloitteisuutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jyväskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jämsä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Laukaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Luhanka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Muurame sähkö- ja automaatioalan tehtävät Petäjävesi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Toivakka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uurainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Joutsa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Jyväskylä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Jämsä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laukaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Luhanka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Muurame teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Petäjävesi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Toivakka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uurainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Joutsa sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 27.10.2016 ja sen on julkaissut Pasram Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus