Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Pasram Oy:lle kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.Odotamme hakijalta Ennakkoluulotonta asennetta ja innostusta automaatio-/ICT-alan tehtäviin Automaatiotekniikan tuntemusta ja soveltuvaa automaatioalan koulutusta Ohjelmointikokemusta eri automaatiotuotteilla (mm.Schneider Electric, Siemens, Omron, ABB, Beckhoff). Matkustusvalmiutta Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta, liikenteenohjauksen tuntemusta sekä oma-aloitteisuutta.Pasram tarjoaa sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtävän automaatiosuunnittelun alalta. Lisäksi tarjolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jyväskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Jämsä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Laukaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Luhanka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Muurame sähkö- ja automaatioalan tehtävät Petäjävesi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Toivakka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uurainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Joutsa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Jyväskylä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Jämsä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laukaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Luhanka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Muurame teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Petäjävesi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Toivakka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uurainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Joutsa sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Pasram Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa