Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner Omatalo Oy / co Eilakaisla

Työpaikkakuvaus


Etsimme asiakkaallemme Omatalo Oy:lle asiakaspalveluinsinööriä Vantaan toimipaikkaan vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakaspalveluinsinööri on yhteyshenkilö asiakkaan suuntaan rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Hänen tärkeimmät tehtävänsä ovat asiakaspalvelu ja asiakkaan tiedottaminen talohankkeen etenemisestä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:
  • Rakennushankkeen suunnittelutiimin nimeäminen ja suunnittelun aikatauluttaminen.
  • Tilausten kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään ja hankkeen etenemisen seuraaminen.
  • Toimiminen asiakkaan tukena rakennushankkeen aikana.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tekninen rakennusalan koulutus, esimerkiksi rakennusarkkitehti, rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta talonrakennusalalta joko myyntityöstä tai muutostöiden organisoinnista. Työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Hymysi ei hyydy kiireisissäkään tilanteissa ja osaat asettua asiakkaan asemaan rakennusprojektissa. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja mielellään myös englannin kielellä. Olet tottunut käyttämään tietotekniikkaa apuna työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän alansa johtavan ja perinteikkään suomalaisen yrityksen palveluksessa sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kasvupolkuun mielenkiintoisessa vaiheessa.

Tietoa yrityksestä

Omatalo Oy on Suomen vahvin puurakentamisen osaaja. Olemme toimittaneet jo yli 27 000 puurakenteista kotia asiakkaillemme. Ratkaisuvalikoimaamme kuuluvat Omatalo -talopaketit joko muuttovalmiina tai talopakettitoimituksena. Katso lisätietoa yrityksestä: www.omatalo.com.
Työnantaja: Omatalo Oy / co Eilakaisla Sijainti: Vantaa Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.eilakaisla.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/asiakaspalveluinsinoori-vantaa-7952/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Eilakaisla

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluinsinööri, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Omatalo Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa