Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 02.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Omatalo Oy:lle asiakaspalveluinsinööriä Vantaan toimipaikkaan vakituiseen työsuhteeseen.Asiakaspalveluinsinööri on yhteyshenkilö asiakkaan suuntaan rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Hänen tärkeimmät tehtävänsä ovat asiakaspalvelu ja asiakkaan tiedottaminen talohankkeen etenemisestä.Tehtäviisi kuuluvat mm.: Rakennushankkeen suunnittelutiimin nimeäminen ja suunnittelun aikatauluttaminen. Tilausten kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään ja hankkeen etenemisen seuraaminen. Toimiminen asiakkaan tukena rakennushankkeen aikana. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki ja ylläpito Kerava tekninen tuki ja ylläpito Nurmijärvi tekninen tuki ja ylläpito Sipoo tekninen tuki ja ylläpito Tuusula tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki ja ylläpito Espoo tekninen tuki Helsinki tekninen tuki Kerava tekninen tuki Nurmijärvi tekninen tuki Sipoo tekninen tuki Tuusula tekninen tuki Vantaa tekninen tuki Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Kerava myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Kerava asiakasneuvonta Nurmijärvi asiakasneuvonta Sipoo asiakasneuvonta Tuusula asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Espoo tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluinsinööri, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 02.01.2017 ja sen on julkaissut Omatalo Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus