Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen kehittämishakuistaALUEPÄÄLLIKKÖÄ Kuopiossa 1.1.2017 avattavaan toimipisteeseemmeAluepäällikkönä osallistut toimipisteen perustamiseen ja vastaat kokonaisvaltaisesti sekä tulosvastuullisesti tulosyksikön johtamisesta. Olet vastuussa Kuopion talousalueen myyntitoimintojen, verkostoitumisen, uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien systemaattisesta johtamisesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Vastaat toimipisteen budjetoinnista, toiminnan suunnittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuullesi kuuluvat myös toimipisteen ostot ja hankinnat.Toimipisteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Juankoski päällikkötason positiot Kuopio päällikkötason positiot Lapinlahti päällikkötason positiot Leppävirta päällikkötason positiot Maaninka päällikkötason positiot Rautavaara päällikkötason positiot Siilinjärvi päällikkötason positiot Suonenjoki päällikkötason positiot Tervo päällikkötason positiot Tuusniemi päällikkötason positiot Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Niemi Palvelut Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa