Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen kehittämishakuistaALUEPÄÄLLIKKÖÄ Kuopiossa 1.1.2017 avattavaan toimipisteeseemmeAluepäällikkönä osallistut toimipisteen perustamiseen ja vastaat kokonaisvaltaisesti sekä tulosvastuullisesti tulosyksikön johtamisesta. Olet vastuussa Kuopion talousalueen myyntitoimintojen, verkostoitumisen, uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien systemaattisesta johtamisesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Vastaat toimipisteen budjetoinnista, toiminnan suunnittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuullesi kuuluvat myös toimipisteen ostot ja hankinnat.Toimipisteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Juankoski päällikkötason positiot Kuopio päällikkötason positiot Lapinlahti päällikkötason positiot Leppävirta päällikkötason positiot Maaninka päällikkötason positiot Rautavaara päällikkötason positiot Siilinjärvi päällikkötason positiot Suonenjoki päällikkötason positiot Tervo päällikkötason positiot Tuusniemi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eilakaisla Oy Y-tunnus 0105926-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu Eilakaisla -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Niemi Palvelut Oy / co Eilakaisla. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus