Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Laatu- ja ympäristövastaava, Äänekoski

Valio Oy

Äänekoski

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SÄHKÖASENNUSTÖIDEN VALVOJA Etsimme jalostamon investointihankkeisiin Porvoon Kilpilahden teollisuusalueelle teollisuuden projekteissa mukana ollutta muuntamosähköasennustöiden valvojaa. Hakijalla tulee olla soveltuva sähkövoimatekniikan teknikon tai -insinöörin tutkinto ja työkokemusta teollisuusprojekteissa. Alueella on käynnissä useita uusien muuntamoiden rakennushankkeita ja vanhojen muuntamoiden laajennus- ja muutostöitä liittyvine töineen. Asennusvalvoja vastaa sähköasennustöiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset täyttäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Sipoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi EHMP-Engineering Oy Y-tunnus 1010648-2 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut EHMP-Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04150 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus