Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SÄHKÖASENNUSTÖIDEN VALVOJA Etsimme jalostamon investointihankkeisiin Porvoon Kilpilahden teollisuusalueelle teollisuuden projekteissa mukana ollutta muuntamosähköasennustöiden valvojaa. Hakijalla tulee olla soveltuva sähkövoimatekniikan teknikon tai -insinöörin tutkinto ja työkokemusta teollisuusprojekteissa. Alueella on käynnissä useita uusien muuntamoiden rakennushankkeita ja vanhojen muuntamoiden laajennus- ja muutostöitä liittyvine töineen. Asennusvalvoja vastaa sähköasennustöiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset täyttäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Sipoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi EHMP-Engineering Oy Y-tunnus 1010648-2 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut EHMP-Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus