Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Tehtäväkuvaus:

Etsimme rakennuttamisen projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Imatralle.

Tehtävässä toteutat asiakkaiden Eforalta tilaamia investointihankkeita ja muita toimeksiantoja sekä tuotantolaitosten kunnossapitoon liittyviä muutostöitä. Vastaat hankkeittesi aikataulutuksesta, teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta, rakennustöiden valvonnasta sekä hankkeiden toteutuskustannuksista.

Tehtävävaatimukset:

Hakijoilta edellytämme ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta rakennussuunnittelusta ja/tai projektoinnista tai rakennustöiden valvontatehtävistä. Toivomme myös sinulla olevan kokemusta teollisuuslaitosten rakennushankkeista sekä kykyä toimia haasteellisissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on joustava ja oppimishaluinen tiimipelaaja, joka hallitsee SAP-tietojärjestelmän, ACAD sekä MS Office-ohjelmat. Tehtävä vaatii myös sujuvaa suomenkielen ja hyvää englanninkielen osaamista.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan kunnossapidon moniosaajaksi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Haethan tehtävää viimeistään 13.11.2016.

Web-osoite: http://www.efora.fi Työnantaja: Efora Oy Sijainti: 55800 IMATRA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Matti Velling, palvelupäällikkö Puh. 040 550 1291 Hakemukset: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=005952&lang=fi#.WAiO Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 55800 IMATRA

Yritystiedot

Toiminimi Efora Oy Y-tunnus 0994843-9 Toimiala Muiden erikoiskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Fortek

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

188 969 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

4 899 000 € 9 %

Henkilöstö

961 -115

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri (rakennuttaminen), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Efora Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55800 - Imatra , osoitteessa 55800 IMATRA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa