Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Tehtäväkuvaus

Haemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Projekti-insinöörin tehtävänä on huolehtia asiakkaan laite-, kone- ja mekaaniseen suunnitteluun sekä investointeihin liittyvistä uudishankkeista ja projekteista. Lisäksi osallistut kunnossapitosuunnitteluun ja niihin liittyviin muutostöihin. Päävastuualueena on Stora Enson Oulun sellu- ja paperitehdas.

Toimenkuvaan kuuluu projektien hoito sekä niiden tekninen suunnittelu tai suunnitteluttaminen. Myös materiaalien ja asennusten hankinta sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävät ovat osa projekti-insinöörin tehtäviä.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme kone- tai prosessipuolen DI:n tai insinöörin koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä sellu- ja paperiprosessien tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kone-, laite- ja putkistosuunnittelun osaamista (työkaluina Autocad, Autodesk Plant 3D, Inventor ,SAP R/3), kokemusta teollisuuden kunnossapidosta sekä englannin kielen ja MS Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Web-osoite: http://www.efora.fi Työnantaja: Efora Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kari Korkiakoski, P. 040 5832 193 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Efora Oy Y-tunnus 0994843-9 Toimiala Muiden erikoiskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Fortek

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

188 969 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

4 899 000 € 9 %

Henkilöstö

961 -115

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Efora Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa