Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule uudistamaan teollisuutta älykkäämmällä kunnossapidolla. Nyt on haussa vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen Kunnossapitoinsinööri Työnkuvaan kuuluu sähkö-/automaatiokunnossapitoinsinöörinä toimiminen, linjan työnsuunnittelusta vastaaminen ja resurssien ohjaus yhteistyössä kunnossapitopäällikön kanssa. Edellytämme sähkövoima/automaatioinsinöörin tutkintoa sekä 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset Siemens logiikat ja sähkökäytöt. Profibus-väylätekniikka, koneautomaatio sekä SAP R/3 ovat sinulle tuttuja. Lue ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Varkaus asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Efora Oy Y-tunnus 0994843-9 Toimiala Muiden erikoiskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Fortek

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Efora Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus