Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tehtäväkuvaus

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.

Työnkuvaan kuuluu sähkö-/automaatio- kunnossapitoinsinöörinä toimiminen PK3 alueella, vastaten linjan työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä kunnossapitopäällikön kanssa. Lisäksi työhön sisältyvät koneautomaation (logiikat) asiantuntijatehtävät Stora Enson Varkauden tehtailla.


Tehtävävaatimukset

Hakijoilta edellytämme sähkövoimatekniikan/automaationtekniikan insinöörin tutkintoa sekä 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hallitset Siemens logiikat, sähkökäytöt (yksittäiskäytöt ja linjakäytöt) ja MS Office-ohjelmat. Profibus-väylätekniikka pituusleikkuri, hylsysaha, pakkaamo, koneautomaatio sekä SAP R/3 ovat sinulle tuttuja. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen osaamista.

Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja suunnitelmallinen tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Web-osoite: http://www.efora.fi Työnantaja: Efora Oy Sijainti: 78201 VARKAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teuvo Kutvonen, p. 040 5722 647 & Pasi Markkanen, p. 040 0158 463 Hakemukset: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=005881&lang=fi#.V_I9 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 78201 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi Efora Oy Y-tunnus 0994843-9 Toimiala Muiden erikoiskoneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Fortek

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

188 969 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

4 899 000 € 9 %

Henkilöstö

961 -115

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Efora Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78201 - Varkaus , osoitteessa 78201 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa