Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen koulutuskuntayhtymällä, Saura- ja Eduro-säätiöllä on käynnistynyt maahanmuuttajien kehittämishanke ajalle 1.8.2016 - 31.12.2018. Hankkeessa kehitetään maahanmuuttajien kotouttamisen malli, jossa kotoutus ja koulutus toteutetaan työpainotteisella toteuttamistavalla. Eduro-säätiölle haetaan maahanmuuttajien kotouttamishankkeen yksilövalmentajaa määräaikaiseen tehtävään 1.11.2016 - 31.12.2018. Tehtävä edellyttää projektiosaamisen lisäksi oppilaitos- ja työpajaympäristön tuntemusta. Lisäksi hakijalta odotetaan kiinnostusta kehittää maahanmuuttajien kotouttamismallia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rovaniemi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Rovaniemi musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi asiakasneuvonta Rovaniemi sosiaalityö Rovaniemi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eduro-säätiö Y-tunnus 1508035-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Eduro-säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus