Duunitori suosittelee
CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen koulutuskuntayhtymällä, Saura- ja Eduro-säätiöllä on käynnistynyt maahanmuuttajien kehittämishanke ajalle 1.8.2016 - 31.12.2018. Hankkeessa kehitetään maahanmuuttajien kotouttamisen malli, jossa kotoutus ja koulutus toteutetaan työpainotteisella toteuttamistavalla. Eduro-säätiölle haetaan maahanmuuttajien kotouttamishankkeen yksilövalmentajaa määräaikaiseen tehtävään 1.11.2016 - 31.12.2018. Tehtävä edellyttää projektiosaamisen lisäksi oppilaitos- ja työpajaympäristön tuntemusta. Lisäksi hakijalta odotetaan kiinnostusta kehittää maahanmuuttajien kotouttamismallia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rovaniemi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Rovaniemi musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi asiakasneuvonta Rovaniemi sosiaalityö Rovaniemi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eduro-säätiö Y-tunnus 1508035-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Eduro-säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96190 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus