Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme jonkin aikaa sitten perustetulle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön pystyvää, reipasta ja yhteistyökykyistä sihteeriä. Työ käsittää mm. kaiken mahdollisen työn juuri perustetun yrityksen toimistossa. Sihteerin työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito plussaa. Työtehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä sähköpostitse hakemus osoitteeseen [email protected] tai soita toimistoaikaan (klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Pori hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Econia Yrityspalvelut Oy Y-tunnus 1054184-7 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Econia Yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus