Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme jonkin aikaa sitten perustetulle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön pystyvää, reipasta ja yhteistyökykyistä sihteeriä. Työ käsittää mm. kaiken mahdollisen työn juuri perustetun yrityksen toimistossa. Sihteerin työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito plussaa. Työtehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä sähköpostitse hakemus osoitteeseen rekry@econia.com tai soita toimistoaikaan (klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Pori hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Econia Yrityspalvelut Oy Y-tunnus 1054184-7 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Econia Yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus