Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ebook Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen myyntipalveluyhtiö. Toteutamme yritysasiakkaille myynti- ja markkinointikampanjoita lähinnä B2B-tuotteiden ja palveluiden parissa. Työllistämme tällä hetkellä toistakymmentä alamme ammattilaista

Etsimme nyt kahta sanavalmista ja ammattitaitoista..

YRITYSMYYJÄÄ!

Haluatko tulla osaksi huippu tiimiä ja menestymään kanssamme?
Omaatko positiivisen asenteen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot? Oletko tuloshakuinen ja haluat itse määrittää palkkaasi omalla tekemiselläsi? Koetko myynnin omaksi vahvuusalueeksesi? Mikäli vastasit myöntävästi kysymyksiin, voit olla etsimämme henkilö!

Mielenkiintoinen tehtäväkenttä yritysvalmennuksien parissa pitää sisällään uusasiakashankintaa ja runsaasti yhteydenpitoa jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Hankit asiakkaita avoimiin sekä yrityskohtaisiin valmennuspäiviimme. Työpäiväsi vietät käytännössä sähköpostin ja puhelimen ääressä, joilla pidät langat tiukasti käsissäsi omaan asiakaskantaasi. Valmennuspäivien sisällöt kattavat mm. myynnin, lakipuolen ja markkinoinnin osa-alueita.
Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, arkisin 7,5 tuntia päivässä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Etsimme hyvällä itsetunnolla varustettua henkilöä, joka omaa hyvän sosiaalisen pelisilmän. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja yritysmyynnin parissa. Hakijalla tulee olla kokemusta erilaisista myyntitehtävistä ja erityisesti yritysmyynnin tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme positiivista ja kunnianhimoista asennetta sekä taitoa työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle alkuun kattavan perehdytyksen yritysvalmennuksistamme, jonka jälkeen olet valmis kasvamaan valmennusmyynnin ammattilaiseksi. Lisäksi saat säännöllistä koulutusta, motivoivan palkkauksen, rennon työilmapiirin ja näköalapaikan kasvavassa yritysryhmässämme.

Hae mukaan menestystiimiin rakentamaan omaa uraasi valmennusliiketoiminnan parissa. Todista asenteesi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään osoitteeseen:
rekry@ebook.fi

Web-osoite: http://www.ebook.fi Työnantaja: Ebook Oy Sijainti: Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Claes Vasenius 0456040834 rekry@ebook.fi Hakemukset: http://ebook.fi/tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Ebook Oy Y-tunnus 2358891-9 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

166 000 € 305 %

Liiketoiminnan tulos

-28 000 € 20 %

Liikevoitto-%

-17 % 80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yritysmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ebook Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa