Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Ebook Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen myyntipalveluyhtiö. Toteutamme yritysasiakkaille myynti- ja markkinointikampanjoita lähinnä B2B-tuotteiden ja palveluiden parissa. Työllistämme tällä hetkellä toistakymmentä alamme ammattilaista.

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi kahta uutta..

Buukkaria

Haluatko tulla osaksi huippu tiimiä ja menestymään kanssamme?
Omaatko positiivisen asenteen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot? Oletko tuloshakuinen ja haluat itse määrittää palkkaasi omalla tekemiselläsi? Koetko myynnin omaksi vahvuusalueeksesi? Mikäli vastasit myöntävästi kysymyksiin, voit olla etsimämme henkilö! Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Kyseessä on ajanvaraus/buukkaus työtä. Tässä Koulutustoimialan projektissa sinun tehtävänäsi on kartoittaa yritysasiakkaiden tarpeita kouluttaa henkilökuntaansa mm. Työturvallisuuteen ja ensiapuun. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja yritysmyynnin parissa. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, arkisin 7,5 tuntia päivässä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.Annamme sinulle onnistumisen eväät kattavalla alkuperehdytyksellä ja tiimin tuella.

Taustalla on EBOOK / Uudenmaan Koulutuskeskus Oy, joka on 2014 perustettu korttikoulutuksiin ja yritysvalmennuksiin keskittynyt keskisuuri ja vakavarainen yhtiö. Kouluttajia on jo yli 30 henkeä joka puolella Suomea.

Älä siis epäröi, vaan hae osaksi kasvavaa tiimiämme! Tutustu lisää osoitteessa www.ebook.fi ja lähetä hakemuksesi suoraan nettisivujen kautta jo tänään.

Web-osoite: http://www.ebook.fi Työnantaja: Ebook Oy Sijainti: Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Claes Vasenius 0456040834 rekry@ebook.fi Hakemukset: http://ebook.fi/tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Ebook Oy Y-tunnus 2358891-9 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

166 000 € 305 %

Liiketoiminnan tulos

-28 000 € 20 %

Liikevoitto-%

-17 % 80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Buukkari, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ebook Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Meritullinkatu 11 C, 00170 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa