Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme huippuun työporukkaamme lisävahvistusta sinusta, oma-aloitteinen, taloushallinnosta kiinnostunut toimistoassistentti. Eatech tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kovassa kasvussa olevan ohjelmistotalon arkeen. Tulet olemaan erittäin tärkeässä roolissa koko toimiston toimintaa tukevien monipuolisten tehtävien äärellä. Vastaanotat jokaisen toimistolle saapuvan vieraan, muun muassa työnhakijoita ja olet heille tärkeä ensikosketus yritykseemme. Tehtäväsi on pääasiassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eatech Oy Y-tunnus 2077631-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Eatech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus