Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme huippuun työporukkaamme lisävahvistusta sinusta, oma-aloitteinen, taloushallinnosta kiinnostunut toimistoassistentti. Eatech tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kovassa kasvussa olevan ohjelmistotalon arkeen. Tulet olemaan erittäin tärkeässä roolissa koko toimiston toimintaa tukevien monipuolisten tehtävien äärellä. Vastaanotat jokaisen toimistolle saapuvan vieraan, muun muassa työnhakijoita ja olet heille tärkeä ensikosketus yritykseemme. Tehtäväsi on pääasiassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Eatech Oy Y-tunnus 2077631-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Eatech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus