Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme huippuun työporukkaamme lisävahvistusta sinusta, oma-aloitteinen, taloushallinnosta kiinnostunut toimistoassistentti. Eatech tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kovassa kasvussa olevan ohjelmistotalon arkeen.

Tulet olemaan erittäin tärkeässä roolissa koko toimiston toimintaa tukevien monipuolisten tehtävien äärellä. Vastaanotat jokaisen toimistolle saapuvan vieraan, muun muassa työnhakijoita ja olet heille tärkeä ensikosketus yritykseemme.

Tehtäväsi on pääasiassa yrityksen sisäistä monipuolista asiakaspalvelua. Työssäsi hoidat erilaisia juoksevia toimiston ylläpitoon ja viihtyvyyteen liittyviä asioita, kuten joka tiistaiaamuisen aamupalamme työporukalle ja kokous- ja matkajärjestelyjä. Lisäksi vastuullesi tulee tiettyjä taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen, vaan työtehtävät vaihtelevat tilanteiden mukaan. Jotta pystyt hoitamaan tehtävää, sinulla tulee olla ajokortti (mm. juoksevien asioiden hoitamiseen).

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitäisi olla edes jonkin verran kokemusta palkanlaskennasta tai koulutusta alasta, sillä vastuullesi siirtyy yrityksemme tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta. Työajastasi noin 15-20% menee palkanlaskentaan liittyviin tehtäviin. Olethan siis tarkka ja huolellinen taloushallinnosta ja numeroista kiinnostunut henkilö.

Tehtäviisi kuuluu myös jonkin verran sisäistä viestintää, hoidat mm. lounassetelien jakamista, tilaat työntekijöillemme käyntikortteja ja muita tarvikkeita sekä infoat yleisistä toimiston asioista sisäisen viestintäkanavamme Slackin kautta. Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään sopiva koulutus- tai työtausta
- Kokemusta toimistotyöstä, erityisesti kokemus palkanlaskennasta ja tes-tuntemus katsotaan eduksi
- Hyvät tietotekniset taidot (MS Office, erityisesti Excel ym.)
- Aktiivinen ja oma-aloitteinen työote
- Hyvät vuorovaikutustaidot

Miksi Eatechille?

Meitä on tällä hetkellä jo yli 80. Toimistomme sijaitsee Tampereella Hermiassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Arvostamme oppimiskykyä sekä osaamisen kehittämistä ja tuemme sitä erilaisten opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä marraskuussa. Nykyinen henkilö on perehdyttämässä sinua tehtäviin vuoden loppuun saakka ennen siirtymistään opiskelemaan. Tehtävä on kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Niittymäki numerosta 050-4650595 klo 14-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä cv palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi ja vakuuta meidät hakemuksellasi! Hakuaika päättyy 23.10. ja tehtävässä voi aloittaa niin pian kuin mahdollista

Web-osoite: http://www.eatech.fi/ Työnantaja: Eatech Oy Sijainti: 33720 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuussa Yhteystiedot: Sanna Niittymäki 050465095 Hakemukset: rekry@eatech.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Eatech Oy Y-tunnus 2077631-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 552 000 € 50 %

Liiketoiminnan tulos

783 000 € 71 %

Henkilöstö

44 16

Liikevoitto-%

22 % 16 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Eatech Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere , osoitteessa 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa