Duunitori suosittelee
Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autokoulu Easy Driver Oy toimii kahdellakymmenelläviidellä paikkakunnalla, tehden liikenneturvallisuustyötä moderneissa tiloissa, huippukalustolla. Opetus tapahtuu viihtyisästi, alan uusimmilla opetusohjelmilla. Koulutamme ajokorttikoulutuksen lisäksi, myös perustason ammattipätevyyttä alalle tuleville uusille kuljettajille, lisäksi jo ammatissa olevien direktiivin mukaiset jatkokoulutukset kuuluvat tarjontaamme. Haemme iloiseen joukkoomme liikenneopettajaa Ylöjärven ja Tampereen toimipisteisiin. Ylöjärvellä toimenkuvaan sisältyvät myös toimistotyöt. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Ylöjärvi opettajat, lehtorit, professorit Ylöjärvi muut opetusalan tehtävät Ylöjärvi liikunta- ja harrasteaineiden opettajat opettajat, lehtorit, professorit muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Easy Driver Oy Y-tunnus 0555816-9 Toimiala Kuljettajakoulutus Rinnakkaistoiminimet Liedon Autokoulu, The Easy Autokoulu, Easy kuljettajakoulutus, Jokioisten Autokoulu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Easy Driver Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33470 - Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus