Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E.Kylmälä Oy on tieto-ja toimistotekniikan tuotteiden ja toimistotarvikkeiden jälleenmyyjä. Toiminta-alueenamme on Kymenlaakso. Olemme mukana valtakunnallisissa Euro -Toimistotukut ja Data Group -ketjuissa. Haemme nyt yritysmyyntiimme ICT- Myyntineuvottelijaa Tehtävänkuvaus -ICT-ratkaisuiden myynti -Aktiivinen nykyisten ja uusien asiakkaiden kontaktointi -Myyntiprojektien hoitaminen ja ylläpito yhteistyössä muiden myyntihenkilöstön kanssa -Nykyisten asiakkaiden ratkaisujen kehittäminen ja ylläpitäminen -Tuotekehittäminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E. Kylmälä Oy Y-tunnus 0350785-1 Toimiala Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut E. KYLMÄLÄ OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus