Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E.Kylmälä Oy on tieto-ja toimistotekniikan tuotteiden ja toimistotarvikkeiden jälleenmyyjä. Toiminta-alueenamme on Kymenlaakso. Olemme mukana valtakunnallisissa Euro -Toimistotukut ja Data Group -ketjuissa. Haemme nyt yritysmyyntiimme Myyntineuvottelijaa Tehtävänkuvaus Aktiivinen myyntineuvottelija toimistotarvikkeiden myyntiin. Tehtäväsi on ylläpitää ja hankkia uusia asiakassuhteita. Myyt pääosin yrityksille ja liikut työssäsi Kymenlaakson alueella. Ymmärrät asiakkaan tarpeita ja osaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E. Kylmälä Oy Y-tunnus 0350785-1 Toimiala Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut E. KYLMÄLÄ OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa