Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E Joronen Oy hakee uinninvalvojan työtehtäviin tuuraushenkilökuntaa Lahden alueen uimahalleihin. Edellytämme työntekijältä/uinninvalvojalta Kuluttajaturvallisuuslakia tarkentavan viranomaisohjeen (TUKES-OHJE 1/2015) mukaista osaamista uinninvalvojan toimeen. Edellä mainitun osaamisen on voinut todistettavasti hankkia esimerkiksi Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton seuraavilla kursseilla: - Uinninvalvojakurssi - International Pool Lifeguard-kurssi - Allasmestarikoulutus - Tietyin edellytyksin myös rantapelastajakurssi Hyvin työtehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Lahti kesätyö Lahti liikuntapalvelut ja urheiluala Lahti kesätyö Lahti kesätyö Lahti vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat kesätyö liikuntapalvelut ja urheiluala kesätyö kesätyö Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E Joronen Oy Y-tunnus 2621450-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uimavalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut E Joronen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus