Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E. Helaakoski Oy on valtakunnallisesti tunnettu ja luotettu nostopalveluratkaisujen toimittaja teollisuuteen ja rakentamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja siirtokalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Hyvä kalusto, luotettavuus ja erinomainen palvelu ovat vahvuuksiamme asiakasyhteistyössä. Katso lisää www.helaakoski.com. Toimintamme laajentuu ja kasvava ammattilaisten joukkomme tarvitsee lisävahvistusta. Nyt haemme Porvooseen ALAN HUIPPUAMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Porvoo kevyt tavaraliikenne Porvoo raskas tavaraliikenne Porvoo Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E. Helaakoski Oy Y-tunnus 0720577-0 Toimiala Rakennuskonevuokraus käyttäjineen Rinnakkaistoiminimet Helaakoski Yhtiöt, Helaakoski Group, Hekohope

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut E. Helaakoski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06850 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa