Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E. Helaakoski Oy on valtakunnallisesti tunnettu ja luotettu nostopalveluratkaisujen toimittaja teollisuuteen ja rakentamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja siirtokalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Hyvä kalusto, luotettavuus ja erinomainen palvelu ovat vahvuuksiamme asiakasyhteistyössä. Katso lisää www.helaakoski.com. Toimintamme laajentuu ja kasvava ammattilaisten joukkomme tarvitsee lisävahvistusta. Nyt haemme Porvooseen ALAN HUIPPUAMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Porvoo kevyt tavaraliikenne Porvoo raskas tavaraliikenne Porvoo Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E. Helaakoski Oy Y-tunnus 0720577-0 Toimiala Rakennuskonevuokraus käyttäjineen Rinnakkaistoiminimet Helaakoski Yhtiöt, Helaakoski Group, Hekohope

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut E. Helaakoski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus