Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

E. Helaakoski Oy on valtakunnallisesti tunnettu ja luotettu nostopalveluratkaisujen toimittaja teollisuuteen ja rakentamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja siirtokalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Hyvä kalusto, luotettavuus ja erinomainen palvelu ovat vahvuuksiamme asiakasyhteistyössä. Katso lisää www.helaakoski.com.

Toimintamme laajentuu ja kasvava ammattilaisten joukkomme tarvitsee lisävahvistusta.

Nyt haemme Porvooseen ALAN HUIPPUAMMATTILAISTA

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tilausten vastaanotto, koneiden ajojärjestely, kuljettajien opastus, kuljettajien työturvallisuuspalaverit, tehtyjen työmääräysten tarkastaminen ja hyväksyminen, sekä muut toimiston päivittäistehtävät.

Ajojärjestelijältä vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ajojärjestelijän tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aarno Riekki aarno.riekki@helaakoski.com.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@helaakoski.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.helaakoski.com Työnantaja: E. Helaakoski Oy Sijainti: 06850 KULLOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Työpäällikkö Aarno Riekki, 040 582 1936, aarno.riekki@helaakoski.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06850 KULLOO

Yritystiedot

Toiminimi E. Helaakoski Oy Y-tunnus 0720577-0 Toimiala Rakennuskonevuokraus käyttäjineen Rinnakkaistoiminimet Helaakoski Yhtiöt, Helaakoski Group, Hekohope

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

17 948 787 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

2 548 213 € 23 %

Henkilöstö

99 8

Liikevoitto-%

14 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut E. Helaakoski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06850 - Porvoo , osoitteessa 06850 KULLOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa