Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palvelukseen halutaan raskaan kaluston huoltoihin ja korjauksiin perehtynyt mekaanikko. Sopiva työkokemus metsäkoneasentaja, autonasentaja, raskaskoneasentaja....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sotkamo Asennus, huolto ja puhtaanapito Sotkamo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Sotkamo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E. Hartikainen Oy Y-tunnus 9210103-5 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Autotalo Hartikainen, EH-Auto, Finnlähde

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut E. Hartikainen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa