Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaisia myyjiä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin liikkeisiin. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työntekoon. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Laita vapaamuotoinen hakemus meille. Ehdoton edellytys on että sinulla on asiakasreferenssejä nykyisestä tai edellisistä työpaikoista jotka vahvistavat kertomasi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E-Fa La Oy Y-tunnus 2622534-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet First Stone, Rocking Health

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut E-Fa La Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus