Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaisia myyjiä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin liikkeisiin. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työntekoon. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Laita vapaamuotoinen hakemus meille. Ehdoton edellytys on että sinulla on asiakasreferenssejä nykyisestä tai edellisistä työpaikoista jotka vahvistavat kertomasi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E-Fa La Oy Y-tunnus 2622534-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet First Stone, Rocking Health

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut E-Fa La Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa