Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

E Avenue Oy on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia. Tuotteitamme ovat niin pienet ohjaus- ja sähkökeskukset kuin julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskukset sekä teollisuuskeskukset, unohtamatta muuntamokeskuksia ja kaapelijakokaappeja. Tuotemerkkejämme ovat Potentia, Eva ja KK. Toimimme neljällä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla ja Kuopiossa noin 150 henkilön voimin. Toimintamme peruslähtökohtina ovat tuotteidemme turvallisuus ja laatu. Huomioimme päivittäisessä toiminnassamme myös ympäristöarvot. Tervetuloa sähkönjakelun valtaväylälle!

Haemme nyt

Sähkökeskusasentajaa Iisalmen toimipisteeseen

Iisalmen toimipisteessämme valmistetaan pääasiassa pieniä ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme myös ohjelmistoratkaisuilla. Sähkökeskusasentajat työskentelevät itsenäisesti valmistaen keskukset dokumenttien perusteella alusta loppuun saakka. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, piirikaavioiden lukutaitoa ja yhteistyökykyä.

Arvostamme vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön sekä muutaman vuoden kokemusta keskusasennuksesta. Sähköalan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ovat edellytyksenä työssä menestymiselle.
Tarjoamme hyvän työyhteisön ja liukuvan työajan siistissä sisätyössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Janne Rautula, puh. 043 8240 394, työpäivisin klo 12 - 15 ja henkilöstöpäällikkö Tanja Kojola, puh. 040 3583 556, ajalla 14.10. ja 17.10. klo 13 - 14.
Tutustu myös verkkosivuihimme, www.eavenue.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 23.10.2016 mennessä sähköpostilla rekrytointi@eavenue.fi.

Web-osoite: http://www.eavenue.fi Työnantaja: E Avenue Oy. Sijainti: Lammenkaari 4, 74130 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpäällikkö Tanja Kojola, puh: 040 3583 556, tanja.kojola@eavenue.fi Hakemukset: rekrytointi@eavenue.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lammenkaari 4, 74130 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi E Avenue Oy Y-tunnus 1897576-2 Toimiala Sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Ikaalisten Keskussähkö, Kuopion Kojeisto, Maansähkö

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

15 007 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

17 000 € -96 %

Henkilöstö

143 5

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut E Avenue Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Lammenkaari 4, 74130 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa