Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E Avenue Oy on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia. Tuotteitamme ovat niin pienet ohjaus- ja sähkökeskukset kuin julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskukset sekä teollisuuskeskukset, unohtamatta muuntamokeskuksia ja kaapelijakokaappeja. Tuotemerkkejämme ovat Potentia, Eva ja KK. Toimimme neljällä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla ja Kuopiossa noin 150 henkilön voimin. Toimintamme peruslähtökohtina ovat tuotteidemme turvallisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Iisalmi tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi E Avenue Oy Y-tunnus 1897576-2 Toimiala Sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Ikaalisten Keskussähkö, Kuopion Kojeisto, Maansähkö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut E Avenue Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus