Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Seinäjoki

Amnesty International Suomen osasto

60100 - Seinäjoki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Dynamo Henkilöstöratkaisut Oy on ketjuun kuulumaton perheyritys, joka on erikoistunut henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vuosien kokemukseen alalta. Etsimme asiakkaallemme Ouluun kiinteistönhoitajaa. Työtehtäviin kuuluu mm.kiinteistöjen tekninen kunnossapito ja huolto sekä piha-aluiden kunnossapitotyöt. Hakijoilta odotamme, - Alalle soveltuvaa koulutusta (kiinteistönhoitajan ammattitutkinto) - Työkokemusta alalta - Oma-aloitteisuutta - Päivystysvalmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Oulu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulu isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dynamo Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 2442540-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Dynamo Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus