Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme PR-henkilöitä osaavaan tiimiimme! Dynamite Promotion Oy on monipuolinen ohjelma- ja pr-toimisto, joka tuottaa asiakkailleen erilaisia promootioita ja tapahtumia asiakkaan toiveita kuunnellen. Toimimme maan laajuisesti pääkaupunkiseudulta pohjoiseen saakka! Haemme nyt toimintaamme mukaan uusia PR-henkilöitä! Olet hakemamme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja täynnä innostusta uusia työhaasteita kohtaan! Emme vaadi aikaisempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Espoo viestintä Espoo markkinointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dynamite Promotion Oy Y-tunnus 0669280-2 Toimiala Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PR-henkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Dynamite Promotion Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus