Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme PR-henkilöitä osaavaan tiimiimme! Dynamite Promotion Oy on monipuolinen ohjelma- ja pr-toimisto, joka tuottaa asiakkailleen erilaisia promootioita ja tapahtumia asiakkaan toiveita kuunnellen. Toimimme maan laajuisesti pääkaupunkiseudulta pohjoiseen saakka! Haemme nyt toimintaamme mukaan uusia PR-henkilöitä! Olet hakemamme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja täynnä innostusta uusia työhaasteita kohtaan! Emme vaadi aikaisempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Espoo viestintä Espoo markkinointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dynamite Promotion Oy Y-tunnus 0669280-2 Toimiala Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PR-henkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Dynamite Promotion Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus