Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme PR-henkilöitä osaavaan tiimiimme! Dynamite Promotion Oy on monipuolinen ohjelma- ja pr-toimisto, joka tuottaa asiakkailleen erilaisia promootioita ja tapahtumia asiakkaan toiveita kuunnellen. Toimimme maan laajuisesti pääkaupunkiseudulta pohjoiseen saakka! Haemme nyt toimintaamme mukaan uusia PR-henkilöitä! Olet hakemamme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja täynnä innostusta uusia työhaasteita kohtaan! Emme vaadi aikaisempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Espoo viestintä Espoo markkinointi viestintä Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dynamite Promotion Oy Y-tunnus 0669280-2 Toimiala Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PR-henkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Dynamite Promotion Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa