Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Meillä Duologilla yli 200 ammattiliikenteen kuljettajaa operoi päivittäin asiakasyritystemme liikenteessä. Tarjoamme sinulle säännöllisen työn, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa. Yli 80 % kuljettajistamme työskentelee tehden täyttä työaikaa joka viikko. Mikäli osa-aikatyö sopii sinulle paremmin, on tähän myös mahdollisuus.

Haemme joukkoomme vahvistusta!

Haemme osa-aikaisia PAKETTIAUTONKULJETTAJIA elintarvike- ja kappaletavarajakeluun.

Tehtäviisi kuuluu jakelu Pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa kuin myös lauantaisin. Tehtävään valittavalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä toimia aikataulujen mukaisesti. Hyvä fyysinen kunto ja kyky toimia itsenäisesti auttavat työssä suoriutumisessa. Aikaisempi kokemus jakelusta ja hygieniapassi katsotaan eduksi. B-luokan ajokortti on edellytys tehtäviin valittaville. Jos olet lisätyötä vailla tai vaikkapa opiskelija, laita rohkeasti meille hakemuksesi. Valitut hakijat tullaan perehdyttämään tehtäviin.


Voit myös käydä katsomassa muut avoimet tehtävämme osoitteessa: http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/hae.htm?lang=fi&hakusana=duolog

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen osoitteessa http://mobi.duolog.fi/jobs/applyJob?id=8dTo0iAA Täytä hakemus mahdollisimman kattavasti ja kerro lisätiedoissa mitä haluaisit tehdä, niin pyrimme etsimään juuri sinulle sopivan työpaikan.

Video esittely Duolog Oy:stä löytyy
https://www.youtube.com/watch?v=beveFatZsPU

Web-osoite: http://www.duolog.fi Työnantaja: Duolog Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Raine Stenberg, raine.stenberg@duolog.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Duolog Oy Y-tunnus 2076301-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 974 000 € -26 %

Liiketoiminnan tulos

85 000 € 379 %

Henkilöstö

13 -80

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Duolog Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa