Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko kuljetusalalla pitkään toiminut tekijä, vai vasta aloitteleva untuvikko? Vaikka työllisyystilanne kuljetusalalla on hyvä, voi hyvän työpaikan löytäminen olla haastavaa ja aikavievää puuhaa. Duolog Oy on perustettu vastaamaan kuljetusalan kasvaviin haasteisiin ja kiristyviin vaatimuksiin, sekä tukemaan kuljettajien työnhakua. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan etsimään juuri sinun mieltymyksiäsi ja toiveitasi vastaavan tehtävän. Meille työllistyessä saat taaksesi vastuullisen ja rehellisen työnantajan, joka on aidosti kiinnostunut henkilöstönsä hyvinvoinnista.

Nyt haemme muuttoja hoitavalle asiakkaallemme kokopäivä/viikonloppu/sesonkiajalle viittä

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA muuttotehtäviin.

Työtehtävä pitää sisällään kuljettajan tehtäviä lähinnä yritysmuuttoja tekevässä asiakasyrityksessämme. Työtehtäviin kuuluu ajamisen lisäksi myös avustavat työt kanto tehtävissä. Tehtävään valittavalta edellytämme aikaisempaa kokemusta kuorma-autolla tapahtuvista tehtävistä sekä ennen kaikkea reipasta asiakaspalvelupainotteista työotetta. Mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen erikseen sovitun ajan jälkeen. Työajat sovitaan hakijan mahdollisuuksien mukaan mutta aina koko-aikaisesta vkl-työhön. Osa-aikatyö soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelun oheen ja osa-aika työtä hakeville.

Tehtävään valittavilta vaadimme aiemmin mainittujen lisäksi:
-C- luokan ajokortti
-Digitaalinen kuljettajakortti
-Ammattipätevyys
-Tie / Turvakortti

Duolog Oy on voimakkaassa kasvussa oleva, kuljetusalan rekrytointiin ja koulutukseen erikoistunut yritys. Toimihenkilöillä on useiden vuosien omakohtainen kokemus niin ratin takaa, kuin työnjohto- ja päällikkötason tehtävistäkin, tiedämme mistä puhumme. Koulutusorganisaatiomme kautta kasvatamme ammattitaitoisia ja vastuunsa tuntevia kuljettajia nyt ja tulevaisuudessa.

Web-osoite: http://www.duolog.fi Työnantaja: Duolog Oy Sijainti: Perintötie 8, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, heti sopivien löydyttyä Yhteystiedot: Saku Happonen 0207199737 Hakemukset: http://mobi.duolog.fi/jobs/applyJob?id=YT06077D Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Perintötie 8, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Duolog Oy Y-tunnus 2076301-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 974 000 € -26 %

Liiketoiminnan tulos

85 000 € 379 %

Henkilöstö

13 -80

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttoauton kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Duolog Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Perintötie 8, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa