Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meillä Duologilla yli 200 ammattiliikenteen kuljettajaa operoi päivittäin asiakasyritystemme liikenteessä. Tarjoamme sinulle säännöllisen työn, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa. Yli 80 % kuljettajistamme työskentelee tehden täyttä työaikaa joka viikko. Mikäli osa-aikatyö sopii sinulle paremmin, on tähän myös mahdollisuus. Haemme nyt joukkoomme KAHTA LIIKENNEOPETTAJAA PK-seudulle. Työ pitää sisällään monipuolisesti kaikkia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki muut opetusalan tehtävät Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat opettajat, lehtorit, professorit muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Duolog Oy Y-tunnus 2076301-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Duolog Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus