Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kuopion toimipisteeseemme yrittäjähenkistä ja aktiivista aluemyyntipäällikköä vastaamaan sovituista avainasiakkuuksista ja innovatiivisten pakkausratkaisujen myynnistä nykyisille ja uusille yhteistyökumppaneillemme Savon seudulla. Aluemyyntipäällikön tehtävänä on, yhdessä muun Kuopion tiimin kanssa, vastata asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin DS Smithin vahvalla pakkausosaamisella. Keskeistä tehtävässä on uusasiakashankinta ja kannattavan lisämyynnin rakentaminen. Tehtävässä on taitojen mukaan mahdollista kasvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kuopio päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DS Smith Packaging Pakkausjaloste Oy Y-tunnus 0171266-7 Toimiala Aaltopahvin sekä paperi- ja kartonkipakkausten valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut DS Smith Packaging Pakkausjaloste Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70420 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus