Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn, ensiluokkaiseen työnjälkeen ja asiakaspalveluun kykenevää henkilöä vaihteleviin sisustuskirvesmiehen tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu myös maahantuomiemme sisustuslaasti tuotteiden asennus. Mahdollisuus myös oppisopimukseen. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry@domisi.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Oulu puu- ja metallialan tehtävät Oulu talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Domisi Oy Y-tunnus 2436522-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Domisi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus