Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesätyöntekijä, asiakirjapalvelut - yliopisto- tai AMK-opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Turun ydinkeskustassa toimiva plastiikkakirurginen sairaala. Tiloissamme työskentelee plastiikkakirurgeja, kosmetologeja ja mahdollisesti myös muita esteettiseen kauneudenhoitoon keskittyneitä alan ammattilaisia. Tarjolla olisi kosmetologille, hierojalle tms. vuokratuolipaikkaa uusissa nykyaikaisissa tiloissamme. Tarjoamme sinulle käyttöösi kalustetun oman huoneen sekä uudet nykyaikaiset kosmetologiset laitteet. Olemme auki arkisin kello 8-19. Sinulla on mahdollisuus toimia tiloissamme lauantaisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku hyvinvointipalvelut Turku muu terveydenhuolto ja terapia Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö hyvinvointipalvelut muu terveydenhuolto ja terapia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Doctor Plastic Oy Y-tunnus 2532635-7 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Estetiikka Mansurow

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi / Hieroja tms., on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Doctor Plastic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus