Ilmoitus jätetty 26.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TV- ja viihdepalvelumyyjä Myynnin sentteri, jokeri vai sprintteri? Oletko - TARPEEKSI ENERGINEN - RIITTÄVÄN SUPLIIKKI - KYLLIKSI MYYNTIHENKINEN - OIKEALLA TAVALLA SÄRMÄ Jos olet, haluamme sinut - SUOMEN PARHAASEEN JENGIIN PUHELINPALVELUKESKUKSEEMME - PALVELEMAAN SUOMEN PARHAITA ASIAKKAITA - SUOMEN PARHAILLA ICT-TUOTTEILLA JA PALVELUILLA Vaikka tarvitsemme kentälliseemme ykköstason vahvistuksia, kuuman ryhmän etenijöitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pälkäne myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Kangasala myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyntialan tehtävät Pälkäne myyntialan tehtävät Tampere myyntialan tehtävät Ylöjärvi myyntialan tehtävät Hämeenkyrö myyntialan tehtävät Kangasala myyntialan tehtävät Lempäälä myyntialan tehtävät Nokia myyntialan tehtävät Orivesi myyntialan tehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DNA Oyj Y-tunnus 0592509-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut Rinnakkaistoiminimet Kaukoverkko Ysi, Lännen Puhelin Liiketoiminta, Aurajoen Puhelin, Oulun Puhelin, OPOY, Oulu-TV, Päijät-Hämeen Puhelin, Satakunnan Puhelin, Porin Puhelin, Kankaanpään Puhelin, Huittisten Puhelin, Taajama, Esanet, Satakunnan Internet-palvelut, Porin Matkapuhelin, Verkkotieto, KPY Palvelut, Varkauden TeamCom, Ascomp Toimistoautomaatio, KPY Tele Palvelut, KPY Kaapelitelevisio, KPY Verkot, Starvisio, Starcable, Komeetta Kaapelimodeemi, Kuopion Kaapelitelevisio, Mobilink, Welho, HTV, Helsinki Televisio, DNA Business, Forte Netservices, Forte Groupservices

Tämä työpaikka, TV- ja viihdepalvelumyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 26.10.2016 ja sen on julkaissut DNA Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus