Banner DNA Oy

Työpaikkakuvaus

TV- ja viihdepalvelumyyjä


Myynnin sentteri, jokeri vai sprintteri?

Oletko

  • TARPEEKSI ENERGINEN
  • RIITTÄVÄN SUPLIIKKI
  • KYLLIKSI MYYNTIHENKINEN
  • OIKEALLA TAVALLA SÄRMÄ

Jos olet, haluamme sinut

  • SUOMEN PARHAASEEN JENGIIN PUHELINPALVELUKESKUKSEEMME
  • PALVELEMAAN SUOMEN PARHAITA ASIAKKAITA
  • SUOMEN PARHAILLA ICT-TUOTTEILLA JA PALVELUILLA

Vaikka tarvitsemme kentälliseemme ykköstason vahvistuksia, kuuman ryhmän etenijöitä ja luottotason kotiuttajia, ei haittaa, vaikket ole vielä ehtinyt nousta myynnissä Myyntimies-Jethron, Huutokauppakeisarin tai edes Kiinteistökuningatar-Kaisan tasolle. Huolellisella tuote- ja myyntikoulutuksella varmistamme tekemisellesi tasaisen pidon, nopeat jalat ja olosuhteet kunnareille. Lisäksi tuemme sinua urallasi eteenpäin kykyjesi ja kehittymiskäyräsi mukaan. Ennen kaikkea tarjoamme vakituisen työpaikan suuren firman työpaikkaeduilla.

Työaikasi tulee olemaan aamussa klo 8:45-14:45 ja illassa 14:30-20:30, aina vuoroviikoin.

DNA:lla on takuupalkkana ICT-alas TES:in mukainen 10,64 € tunnissa. Ahkeruudesta ja onnistumisista palkitsemme motivoivin provisioin ja reiluin bonuksin.

Jos haluat painaa kanssamme mailan jäähän, aloittaa hutunkeiton ja edetä lähtöviivalle, lähetä hakemuksesi meille pikimmiten osoitteessa:

www.dnamyyntitiimi.fi

Työnantaja: DNA Oy Sijainti: Rovaniemi, Suomi Hakemukset: http://www.dnamyyntitiimi.fi/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi DNA Oy Y-tunnus 0592509-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut Rinnakkaistoiminimet Kaukoverkko Ysi, Lännen Puhelin Liiketoiminta, Aurajoen Puhelin, Oulun Puhelin, OPOY, Oulu-TV, Päijät-Hämeen Puhelin, Satakunnan Puhelin, Porin Puhelin, Kankaanpään Puhelin, Huittisten Puhelin, Taajama, Esanet, Satakunnan Internet-palvelut, Porin Matkapuhelin, Verkkotieto, KPY Palvelut, Varkauden TeamCom, Ascomp Toimistoautomaatio, KPY Tele Palvelut, KPY Kaapelitelevisio, KPY Verkot, Starvisio, Starcable, Komeetta Kaapelimodeemi, Kuopion Kaapelitelevisio, Mobilink, Welho, HTV, Helsinki Televisio, DNA Business, Forte Netservices, Forte Groupservices

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

674 886 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

28 889 000 € 25 %

Henkilöstö

1 438 142

Liikevoitto-%

4 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, TV- ja viihdepalvelumyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut DNA Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .