Ilmoitus jätetty 26.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TV- ja viihdepalvelumyyjä Myynnin sentteri, jokeri vai sprintteri? Oletko - TARPEEKSI ENERGINEN - RIITTÄVÄN SUPLIIKKI - KYLLIKSI MYYNTIHENKINEN - OIKEALLA TAVALLA SÄRMÄ Jos olet, haluamme sinut - SUOMEN PARHAASEEN JENGIIN PUHELINPALVELUKESKUKSEEMME - PALVELEMAAN SUOMEN PARHAITA ASIAKKAITA - SUOMEN PARHAILLA ICT-TUOTTEILLA JA PALVELUILLA Vaikka tarvitsemme kentälliseemme ykköstason vahvistuksia, kuuman ryhmän etenijöitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kemijärvi myyjät ja kassahenkilöt Kittilä myyjät ja kassahenkilöt Kolari myyjät ja kassahenkilöt Pelkosenniemi myyjät ja kassahenkilöt Pello myyjät ja kassahenkilöt Posio myyjät ja kassahenkilöt Ranua myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt Sodankylä myyjät ja kassahenkilöt Tervola myyjät ja kassahenkilöt Ylitornio myyntialan tehtävät Kemijärvi myyntialan tehtävät Kittilä myyntialan tehtävät Kolari myyntialan tehtävät Pelkosenniemi myyntialan tehtävät Pello myyntialan tehtävät Posio myyntialan tehtävät Ranua myyntialan tehtävät Rovaniemi myyntialan tehtävät Sodankylä myyntialan tehtävät Tervola myyntialan tehtävät Ylitornio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DNA Oyj Y-tunnus 0592509-6 Toimiala Langattoman verkon hallinta ja palvelut Rinnakkaistoiminimet Kaukoverkko Ysi, Lännen Puhelin Liiketoiminta, Aurajoen Puhelin, Oulun Puhelin, OPOY, Oulu-TV, Päijät-Hämeen Puhelin, Satakunnan Puhelin, Porin Puhelin, Kankaanpään Puhelin, Huittisten Puhelin, Taajama, Esanet, Satakunnan Internet-palvelut, Porin Matkapuhelin, Verkkotieto, KPY Palvelut, Varkauden TeamCom, Ascomp Toimistoautomaatio, KPY Tele Palvelut, KPY Kaapelitelevisio, KPY Verkot, Starvisio, Starcable, Komeetta Kaapelimodeemi, Kuopion Kaapelitelevisio, Mobilink, Welho, HTV, Helsinki Televisio, DNA Business, Forte Netservices, Forte Groupservices

Tämä työpaikka, TV- ja viihdepalvelumyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 26.10.2016 ja sen on julkaissut DNA Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus