Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme vähintään perustaidot omaavia tiskijukkia työskentelemään DJ-keikoilla ympäri Suomea. Töitä tehdään ravintoloissa ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Työt painottuvat viikonlopuille, joten tehtävä sopii hyvin myös lisäansioksi arkityön tai opiskelujen ohelle. Työn luonteen vuoksi oman auton käyttö on lähes välttämätöntä. Popmasterin toiminta-ajatukseen kuuluu olennaisena osana luonteva mikrofonin käyttö DJ-toiminnassa. Arvostamme hyvää pelisilmää, laajaa musiikkimakua, reipastä käytöstä ja luontevaa juontotaitoa huomattavasti enemmän kuin tarkkaan hiottua miksaustaitoa.

Maksamme kaikille juontajillemme kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. Oman auton käyttämisestä maksamme kilometrikorvauksen.

Popmaster on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 70 musiikkityöntekijää. Toimimme laajasti koko Suomen alueella.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tommi.innala@popmaster.fi tai täytä hakemuslomake osoitteessa www.popmaster.fi/rekry.

Tutustu tarkemmin Popmasterin toimintaan, www.popmaster.fi ja www.facebook.com/popmaster.dj.karaoke.

Työnantaja: Popmaster Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Tommi Innala p. 0400 238058 tommi.innala@popmaster.fi Hakemukset: http://www.popmaster.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DJ / Tiskijukka, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Popmaster Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa