Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt edeltäjän erinomaista työtä jatkamaan Keski-Suomen alueelle MYYNTIEDUSTAJAA Vastaat Diverseyn puhdistus- ja hygieniatuotteiden sekä ratkaisujen myynnistä ja asiakassuhteen hoidosta niin olemassa oleville kuin uusille asiakkaille omalla alueellasi. Diverseyn ratkaisuja on läsnä kaikkialla siellä, missä puhtaanapito on tärkeää. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi siivouspalveluliikkeet, terveydenhuolto, hotellit, ravintolat, keittiöt, hoivakodit, julkinen sektori sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät KeskiSuomi myyjät ja kassahenkilöt KeskiSuomi myyntialan tehtävät KeskiSuomi muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi diversey Y-tunnus 1758297-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Diversey. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keski-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus