Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt edeltäjän erinomaista työtä jatkamaan Keski-Suomen alueelle

MYYNTIEDUSTAJAA
 
Vastaat Diverseyn puhdistus- ja hygieniatuotteiden sekä ratkaisujen myynnistä ja asiakassuhteen hoidosta niin olemassa oleville kuin uusille asiakkaille omalla alueellasi. Diverseyn ratkaisuja on läsnä kaikkialla siellä, missä puhtaanapito on tärkeää. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi siivouspalveluliikkeet, terveydenhuolto, hotellit, ravintolat, keittiöt, hoivakodit, julkinen sektori sekä jälleenmyyjät.
Kiinnostuitko? Lue lisää www.mercuriurval.fi
Diversey

Työnantaja: Diversey Sijainti: Keski-Suomi, Suomi Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/shortcut_FI Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Yritystiedot

Toiminimi diversey Y-tunnus 1758297-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Diversey. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keski-Suomi , osoitteessa Keski-Suomi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa