Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt Haminaan Vuoropäällikköä. Tarjoamme vakituista työtä täysillä viikkotunneilla. Anniskeluvastaavan pätevyys on etu, mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme ja koulutamme työntekijämme omissa myymälöissämme. Voit tutustua Disas Fish Oy:n toimintaan nettisivuillamme www.disas.fi.

Hakemus osoitteeseen timo.kaplas@disas.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Disas Fish Oy on suomalaisessa omistuksessa oleva kalajalosteisiin erikoistunut erikoismyymäläketju, jonka menestys perustuu Disas-yhtiöiden omiin korkealaatuisiin kala- ja mätituotteisiin sekä tunnettuihin päivittäistavaramerkkeihin.

Disas Café tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluita myymälöidemme yhteydessä vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme päivittäin lounasta, kahvilatuotteita ja tietenkin suosittua lohikeittoamme sekä muita kalaherkkuja. Asiakaspaikkoja Haminan kahvila-ravintolassamme on noin 200 kpl. Muut Disas myymälämme sijaitsevat Mustolassa, Nuijamaalla ja Imatralla.

Työnantaja: Disas Fish oy Sijainti: Kiilintie 4, 49400 HAMINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Kaplas, ravintolapäällikkö, timo.kaplas@disas.fi Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiilintie 4, 49400 HAMINA

Yritystiedot

Toiminimi Disas Fish Oy Y-tunnus 2324567-6 Toimiala Kalatukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

33 409 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

-1 107 000 € -127 %

Henkilöstö

121 -8

Liikevoitto-%

-3 % -138 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Disas Fish oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hamina , osoitteessa Kiilintie 4, 49400 HAMINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa