Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Koko- tai osa-aikaisia työntekijöitä joko Kuopion toimistollemme tai sitten etätyöhön esim. kotoa käsin.

Dimire Oy Ltd on nopeasti kasvava terveysteknologiaan ja erilaisiin terveyttä ja hyvinvointia tukeviin palveluihin ja tuotteisiin keskittyvä yritys, joka pyrkii myös nopeasti kansainvälistymään lähitulevaisuudessa. Kuluttajatuotteitamme myy mm. Prisma-tavaratalot, Yliopiston Apteekki, yksityiset apteekit, Intersport, Tokmanni... Olemme laajentamassa toimintaamme sairaala- ja terveyskeskusympäristöstä suoraan ihmisten kanssa tapahtuvaan vuorovaikutteiseen palvelumalliin, jossa yksilöillä käytössä eri terveydenhuollon asiantuntijoita henkilökohtaisesti "ilman välikäsiä" kehittämiämme teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Nyt etsimme yrityksille ja niiden henkilökunnalle suunnattujen Hoitopolku-palvelujen/tuotteiden myyntiin uusia ihmisiä.

Dimire Oy etsii nyt innostuneita ja kehittymishaluisia tekijöitä myymään tärkeitä ja hyviksi havaittuja terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluja sekä niihin liittyviä tuotteita! Tämä on hieno mahdollisuus joko (tele)myynnin, terveydenhuollon koulutuksen omaavalle tai muuten alasta kiinnostuneelle osaajalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle myynnin lupaukselle päästä oppimaan ja näyttämään osaamistaan kiinnostavassa ympäristössä kasvuyrityksessä.

Tehtävässä on määritelty selkeä tehtävä ja kohderyhmät, joita tavoitellaan asiakkaiksi ja jo puolen vuoden menestyksekkään työn jälkeen, sinun on mahdollista edetä asiakasvastuulliseen Account Managerin rooliin, jolloin asiakasvastuulle tulee myös ns. suuryrityksiä(sisältää jonkun verran matkustamista kotimaassa).

Keskeinen työnkuvasi sisältää valmiiksi annettujen potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia puhelimitse ja myyntityötä puhelimen välityksellä sekä sähköpostilla. Pääset kontaktoimaan asiakasyritysten päätöksentekijöitä, jotka ovat pääasiassa pienten ja keskisuurten yrityksen johtohenkilöitä. Myyjillä käytössä ja apuna tietokoneavusteinen myynti- ja asiakaspalvelujärjestelmä.

Haluatko sinä päästä mukaan osaksi kasvavaa ja energistä porukkaa?

Sinulta odotamme:

Relevanttia opintotaustaa (esim. terveydenhuolto/kaupallinen/myyntityö/kokemus asiakaspalvelusta)
Sujuvia kommunikointitaitoja sekä puhelimitse että sähköpostilla
Periksi antamatonta, ahkeraa ja innostunutta asennetta
Kunnianhimoa ja rohkeutta
Mielellään aikaisempaa kokemusta myyntityöstä

Eduksi luemme:

Teknisen ymmärryksen ainakin kohtuullisesti(internet-palvelut, mobiili-palvelut)
Terveydenhuollon koulutuksen tai kokemuksen myyntityöstä

Dimire Oy tarjoaa:

-Mahdollisuuden työskennellä terveysteknologian ja -palvelujen kasvuorganisaatiossa
-Selkeän ja kehittymisen mahdollistavan urapolun, johon pääset itse vaikuttamaan
-Viihtyisän työyhteisön
-Mahdollisuuden työskennellä omien tuotteiden parissa ja olla mukana parantamassa asiakasyritysten työterveyttä ja työhyvinvointia.
-Tuloksiin perustuvan komissiopalkan
-Mahdollisuuden työskennellä etätyönä kotona.

Kuulostaako sinulta? Lähetä hakemuksesi ja CV:si tänne: harri.sulku@noweca.com . Toimitathan hakudokumenttisi Word- tai PDF-muodossa, mieluiten yhtenä tiedostona. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla, joten toimi heti!

Dimire Oy:n muutamiin avoimiin palveluihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hoitopolku.fi . Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja tarjoaa toimitusjohtaja Harri Sulku (040 035 5592, harri.sulku@noweca.com ).

WWW-osoite http://www.hoitopolku.fi
Työpaikan osoite 70100 KUOPIO tai etätyö esim. kotona tehtynä
Työ alkaa Heti/sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö/osa-aikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Palkkaus komissio-/provisiopalkkaus, alussa korotetut palkkiot

Työnantaja: Dimire Oy Sijainti: Haapaniemenkatu 34, 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: toimitusjohtaja Harri Sulku p. 040 035 5592, harri sulku@noweca.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haapaniemenkatu 34, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Dimire Oy Y-tunnus 2462526-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Dimire Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Haapaniemenkatu 34, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa