Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yrityksille ja niiden henkilökunnalle suunnattujen Hoitopolku-palvelujen/tuotteiden myyntiin uusia ihmisiä. Infotilaisuus 7.2.2017 klo 10.00 TE-palvelut Messi, Apajan kauppakeskus, Kuopio. (E-porras, Kuopio Infoa vastapäätä) Ilmoittaudu infoon osoitteeseen messi@te-toimisto.fi ja merkitse aiheeksi DIMIRE Tehtävässä on määritelty selkeä tehtävä ja kohderyhmät, joita tavoitellaan asiakkaiksi. Puolen vuoden menestyksekkään työn jälkeen on mahdollista edetä asiakasvastuulliseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dimire Oy Y-tunnus 2462526-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyspalveluiden myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Dimire Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus