Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kasvumme vauhdittamiseen
asiantuntijaa konsernin
emoyhtiöön Iisalmeen

digitalisaatio- ja
ICT-asiantuntijaa 

kehittämään ja toteuttamaan rohkeaa visiota yrityksen digitalisaatiosta. Vastaat laajan digitaalisen strategian suunnittelusta, muutosprosessin koordinoinnista sekä hallinnoit kansainvälistä ICT-palvelukokonaisuutta.
Odotamme sinulta motivaatiota Profilen vision toteuttamiseen sekä intohimoa merkittävän digitaalisen muutoksen tekemiseen.
Katsomme eduksi myös ymmärryksen ICT-palveluiden muutostrendeistä sekä valmistavan teollisuuden prosessien tuntemisen. Me haemme todellista muutoksentekijää.
Lisätietoja tehtävistä, tarkemmat tehtäväkuvaukset sekä hakuohjeet:www.profilevehicles.com/fi/yritys/rekry, sekä tarvittaessa sähköpostitse rekry@profilevehicles.com.
Pyydämme hakemukset sähköpostitse ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta 31.10.2016 mennessä.
Liitä hakemukseesi liitetiedostona CV ja avoin hakemuskirje palkkatoivomuksineen. Myös englannikieliset hakemukset hyväksytään.

Profile on kansainvälisesti tunnettu edistyksellisten erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit ja muut ensihoitotoiminnan ajoneuvot, muiden viranomaisten ajoneuvot kuten poliisiautot sekä kattavat elinkaaripalvelut.

Työnantaja: Profile Sijainti: Yrittäjäntie 1, 74130, Iisalmi, Suomi Yhteystiedot: rekry@profilevehicles.com Hakemukset: rekry@profilevehicles.com Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjäntie 1, 74130, Iisalmi, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitalisaatio- ja ICT-asiantuntija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Profile. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Yrittäjäntie 1, 74130, Iisalmi, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa