Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme tekniikan ja ihmisen välillä toimivia tulkkeja, jotka rakentavat luottamuksellista asiakassuhdetta osaamisellaan ja asiakasymmärryksellään.

Haemme nyt kokeneita talous- ja logistiikka-alan

MS DYNAMICS AX -KONSULTTEJA

Helsinkiin ja Tampereelle.

Meillä tehdään töitä luvatusti Suomen parhaimmille asiakkaille. Työskentelemme itseohjautuvasti eli vastuu työjonoista on tiimeillä ja hommat katsotaan yhdessä joka aamu. Jos jotain tehdään hassusti, niin voimme muuttaa tiimimme tekemistä fiksummaksi. Esimiehemme eivät hengitä niskaan vaan toimivat mahdollistajina. Jos tunnet jonkun meistä, niin älä usko tätä vaan kysy suoraan heiltä. Saatat tavata tulevia työkavereitasi myös haastattelussa, jos laitat meille hakemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavia ominaisuuksia:
  • tunnet taloushallinnon tai logistiikka-alan järjestelmiä ja prosesseja
  • sinulla on kokemusta Microsoft Dynamics AX -maailmasta
  • olet uskottava ja vakuuttava viestijä niin kirjallisesti kuin suullisesti (FIN&ENG)
  • sinulla on myös kehittynyt kuuntelemisen taito ja sitä tiettyä nöyryyttä otteessasi
  • rohkenet astua mukavuusalueesi ulkopuolelle, uskot itseesi ja kollegoidesi tukeen
  • olet positiivinen ja innostava työkaveri, joka ei vähästä hätkähdä
  • itseohjautuvuus on sinulle luontevaa

Meillä tärkeintä on kuitenkin asenne ja intohimo työhön. Asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaa eniten!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostavissa asiakkuuksissa ja monipuolisissa projekteissa. Sen ohella saat tietenkin erittäin mukavan tiimin ja mahtavat työkaverit ympärillesi. Digialla työskentelet kannattavasti kasvavassa ohjelmistoalan yrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Henry Hiltunen vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 040 868 2530 tai sähköpostilla osoitteesta etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Tehtävään hakeminen tapahtuu oheisesta linkistä ja voit lukea meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi . Tule ja liity kasvavaan joukkoomme luomaan digiarjen menestystarinoita!

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja logistiikka-alan konsultteja, MS Dynamics AX, on ilmoitettu Digia -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa