Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pitemmälle tarvitsemme tekniikan syväosaajia, joilla on kokemusta, näkemystä ja ideoita.

Digian sovellusarkkitehtina toimit projektiemme ja hankkeittemme keskiössä. Osallistut ratkaisujen suunnitteluun, niiden esittämiseen eri sidosryhmille, tiimin aktiiviseen ohjaukseen ja kädet savessa itse konkreettiseen työhön. Et arastele esiintymisiä ja sisälläsi asuu pieni diplomaatti, joka ratkaisee konfliktin kuin konfliktin säilyttäen kaikki osapuolet tyytyväisinä.

Tueksesi saat tiimillisen todellisia arkkitehtien raskassarjalaisia sekä alaisistaan aidosti innostuneen esimiehen. Kaikilla kollegoillasi on pitkä kokemus alalta ja jokainen tuo oman nyanssinsa tekemään tiimistä enemmän kuin osiensa summa. Kaikkia meitä yhdistää jatkuva halu oppia uusia asioita, ympärillä olevien ihmisten innostaminen ja auttaminen sekä luonnollisesti intohimoinen suhtautuminen alaamme. Jokainen arkkitehtiroolimme on erilainen, ja siksi roolisi määräytyykin hyvin vahvasti omien vahvuuksiesi sekä motivaatiosi mukaan.

Menestyt tehtävässä, jos
  • tunnet suurimman osan seuraavista teknologioista: Java, NodeJS, Docker, DevOps, AWS, Azure, React, Angular, NoSQL
  • omaat vähintään 7 vuotta ohjelmointikokemusta monipuolisista hankkeista
  • tietoturvallinen ohjelmistokehitys on sinulle yhtä tärkeää kuin kaunis koodikin
  • et edes muista aikaa ennen DevOpsia
  • kontit tuovat sinulle mieleen muutakin kuin Vuosaaren sataman
  • ymmärrät arkkitehdin roolin olevan myös ainakin jonkin verran poliittinen

Miksi meille?

Olemme lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyhtiö. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle vaihtoehtoisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa sekä voimme huomioida näissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä esimiehet ovat muutakin kuin lomien hyväksyjiä, he osallistuvat aktiivisesti päivittäiseen työhön ollen aidosti kiinnostuneista ihmisten arjesta. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tero Niemistö vastailee niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 040 502 0122 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com. Voit myös tutustua meihin osoitteessa www.digia.com/rekrytointi .

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Software Architects, on ilmoitettu Digia -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa