Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme luovalla ongelmanratkaisukyvyllä varustettuja koodarivelhoja, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa meidän kaikkien suomalaisten arjen kannalta merkittäviä ratkaisuja ja palveluita.

Etsimme jatkuvasti kasvaviin tiimeihimme kokeneita ja idearikkaita Senior Full Stack -kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Palvelujamme kehitetään ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Tarkkaa tehtävänkuvaa meillä ei sinulle ole, vaan pääset vaikuttamaan rooliisi itse oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Digialla pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisesti projekteja aina pienistä verkkopalvelutoteutuksista IoT-ratkaisuihin ja suurien asiakkaiden operatiivisiin järjestelmiin.

Mitä osaat?

Roolissa menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta Javasta sekä verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Tiedät mitä DevOps tarkoittaa ja kontit tuovat sinulle mieleen muutakin kuin Vuosaaren sataman. Ehkä sopivasta koulutustaustastakin on hyötyä. Mielestämme tämän tehtävän hanskaaminen vaatii sinulta myös
  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä ehdottomasti halua jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Muutamia avainsanoja: Java, NodeJS, Javascript, Angular, ReactJS, HTML5, CSS3, Git, Docker, DevOps

Miksi Digia?

Olemme lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyhtiö. Meidän on mahdollista rakentaa vaihtoehtoisia polkuja urallesi sekä yksilölliselle kehittymisellesi. Voimme huomioida näissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä esimiehet kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa ja tämä näkyy tekemässämme tuloksessa ja laadukkaassa työssä. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tero Niemistön tavoitat puhelimitse numerosta 040 502 0122 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita kuitenkin jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävään hakeminen tapahtuu oheisesta linkistä ja voit lukea meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi.

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Full Stack Developers, on ilmoitettu Digia -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa